+31 (0)35 625 44 55 info@activehedge.nl

Moderated Services

In de financiële sector exploiteert Active Hedge sinds 2005 communities voor actieve beleggers.

•  “Alex Virtual Floor” (vanaf 2005), voor professionele handelaren
•  “Alex Skybox” (vanaf 2007), voor vermogende particulieren, nu “ALEX Beursvloer
•  “Binck Squawkbox” (vanaf 2009), voor actieve particulieren, nu “Binck Beursvloer
•  “ING Beursvloer” (vanaf 2012), voor het ING Sprinters beursspel, bekend als RTLZ beursspel en VEB Beursspel
•  “ING Börsenparkett (vanaf 2013), voor het ING Beursspel Duitsland

Ervaren aandelen- en derivatenhandelaren stellen hun kennis aangaande de markten, risico's en de diverse producten ter beschikking van particulieren en bedrijven. Zij leveren onder andere op een zeer innovatieve wijze, via internet, marktinformatie aan de actieve belegger.  

 

Alex/Binck/ING Beursvloer

Deze interactieve beleggers portals zijn hét internet antwoord op het verdwijnen van de fysieke beursvloer. Zoveel mogelijk is geprobeerd de voorsprong die de vroegere vloerhandelaren hadden op de particulieren te kopiëren naar deze virtuele omgevingen. Deze portals zijn beveiligde digitale netwerken voor actieve beleggers, zowel particulieren als financiële professionals. Zij ontmoeten elkaar dagelijks tijdens beursuren en hebben daarmee toegang tot een groot en efficiënt kennis netwerk. Onze professionele ‘moderators' voorzien de bezoekers 10 uur per dag van gesproken (beursradio) en geschreven analyses aangaande de financiële markten. Niet achteraf, maar live   terwijl het gebeurt . Zij fungeren daarbij als live klankbord en laten de audio tot leven komen met snapshots van grafieken, nieuws, optietransacties e.d., die voor de particulier doorgaans niet beschikbaar zijn. De deelnemers stellen een vraag per chat en krijgen live via de speakers van hun computer antwoord. Snel, efficiënt en betrouwbaar.

Wie zijn er aanwezig in deze portals?

De portals zijn tijdens Nederlandse beursuren bemand door de moderators van Active Hedge, beursprofessionals met tientallen jaren institutionele ervaring als trader in aandelen, obligaties, financiële producten en opties. De moderators hebben als taak zoveel mogelijk relevante informatie aan de particuliere klant over te dragen om zo goed mogelijke beleggingsbeslissingen te nemen. Lees meer...