+31 (0)35 625 44 55 info@activehedge.nl

Editorial Content

El content

De moderators/editors van de Active Hedge Group verzorgen al jaren dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse inhoud van publicaties voor financiële partijen. Doordat zij op minuutbasis in contact zijn met vele Nederlandse beleggers weten zij vaak als eerste wat er speelt in de markt. De live observaties en vragen van de honderden beleggers, in de verschillende omgevingen tegelijk aanwezig, zijn een mooie afspiegeling van de vragen die spelen in de totale retailmarkt. Door live in te gaan op hun vragen hebben de moderators direct ook relevante content voor de hele markt beschikbaar. Deze content kan direct worden opgenomen of uitgeschreven en als relevant artikel worden aangeboden binnen de websites, nieuwsbrieven, blogs en documentatie van financiële instellingen. De content kan bestaan uit duiding van nieuws, fundamentele analyse, technische analyse

 

Technische analyse

De technische analisten van de Active Hedge Group hebben zeer nauwgezette live charts beschikbaar van alle Nederlandse en grote Europese en Amerikaanse aandelen. Zij werken die op minuutbasis bij terwijl zij communiceren met de markt. Deze charts, beschikbaar op ieder kennis niveau worden gebruikt in publicatie van diverse banken en brokers. Zij kunnen statisch worden gepubliceerd, eventueel met geschreven of opgenomen audio uitleg erbij óf dynamisch, waarbij de chart live vanaf nul wordt opgebouwd in een browservenster, terwijl de technische analist uitleg geeft.

 

Public margin

Euronext Amsterdam is in 2008 gestopt met het publiceren van de public margins voor de Nederlandse markt. De Active Hedge Group BV verzorgt, op vraag van Euronext, sindsdien deze publicaties.  De marktpartijen zijn zelf verantwoordelijk voor de automatisering, de juiste interpretatie van de materie en de correctheid van de uitkomsten. De publicaties van de margin door Active Hedge wordt door banken en broker gebruikt als primaire informatie voor het doorvoeren van de margins in de systemen of als secundaire informatie ter controle van eigen productie. Avtive Hedge levert de informatie, exact zoals u gewend bent van Euronext, aan via e-mail. Tevens staat de informatie op onze website onder een password protectie. Als additionele service publiceren wij niet alleen de gebruikelijke één-maandelijkse uitkomst. In een aparte kolom publiceren wij ook de actuele margin berekening (bij een beweeglijke markt)op dagbasis. Dit geeft marktpartijen de mogelijkheid te anticiperen op veranderingen en bijvoorbeeld hun klanten tijdig te waarschuwen dat er een verandering op handen is.

Bekijk een voorbeeldpublicatie